Deprecated: mysql_pconnect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/verhalenvandordrecht/include/db.php on line 3
Zeehavenlaan-striptease - uit Verhalen van Dordrecht
Home
Verhalen
van Dordrecht
Zeehavenlaan-striptease

Op een dag stopte op de parkeerplaats tegenover mijn groentezaak een grote Ford stationcar met daarin een oudere man en een duidelijk veel jonger grietje.
Het was meteen wel duidelijk dat die twee sjans hadden. Ik dacht eerst dat ze spullen kwamen kopen in mijn winkel, maar ze hadden blijkbaar andere plannen. Het grietje ging even de auto uit en die man deed de gordijntjes, die in die auto zaten, alvast netjes dicht.

Even later komt die griet terug en stapt in. Ik zie of hoor een hele tijd niks, maar dan begint die auto heen en weer te schudden. Omdat ik een geintje met ze wil uithalen, pak ik een oude aardappel en gooi die in de lucht. Het is natuurlijk niet mijn bedoeling om die auto te beschadigen, maar dat ding komt wel met een behoorlijke knal op die motorkap terecht.

Het volgende moment vliegt het portier open en zie ik de oudere man in zijn blote kont kwaad de straat op rennen om de dader te pakken.

Ik kwam echt niet meer bij van het lachen!

Wout van Zanten